Tvrtka Auto Bossi d.o.o. nudi usluge kombi prijevoza 8 osoba + vozač na svim relacijama. Za više informacija o cijenama i mogućnostima slobodno nas kontaktirajte.

CIJENE USLUGA UKLANJANJA VOZILA S CESTE I PRIJEVOZA VOZILA

Standardni utovar i istovar vozila uključeni su u naknadu paušalnog iznosa.

  • PAUŠAL (utovar, istovar i prijevoz do 20 km) = 40 EUR
  • Cijena dodatnog kilometra = 1 EUR
  • Upotreba dizalice = 80 EUR
  • Izvlačenje vozila na cestu = 50 EUR
  • Otežan utovar vozila s ceste = 25 EUR

Obračun usluga uklanjanja i prijevoza vozila temelji se na “punoj vožnji”, tj. obračunava se kilometraža koju je specijalno vozilo za uklanjanje i prijevoz prešlo od mjesta utovara do mjesta istovara.

Ukoliko dođe do otkaza usluge, bez krivnje izvršitelja, Auto Bossi d.o.o. priznaje trošak ukupno prijeđenih kilometara po cijeni dodatnog kilometra (bez naknade Paušala). Auto Bossi d.o.o. će također priznati i sve stvarno nastale troškove naknada za upotrebu cesta, mostova, tunela i trajekata.

Naknada za uklanjanje i prijevoz vozila viših od 2m, dužih od 6m ili vozila čija je masa praznog vozila od 2001 kg do 2500 kg uvećava se 25%, a za vozila čija je masa praznog vozila od 2501 kg do 3500 kg za 50%. U slučaju da u vozilu ima tereta koji značajno povećava masu vozila, obavezno kontaktirati KC i dostaviti fotografiju tereta i vozila radi odobrenja.